sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Uncategorized Baza NATO și Aeroportul MK, fără apă

Baza NATO și Aeroportul MK, fără apă

de Redacția Dotto

Trei localități din județul Constanța vor rămâne fără apă la robinete. Compania RAJA anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional, precum și la agenții economici din zonă, de joi – 05 octombrie, ora 22.00, până vineri – 06 octombrie la ora 06.00.

Motivul îl reprezintă o serie de lucrări pentru racordarea la sistemul centralizat de distribuție a apei a unei noi conducte. Utilizatorii afectați de aceste lucrări sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, transmite RAJA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult