sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Sport Bazele sportive din oraș în administrarea primăriei

Bazele sportive din oraș în administrarea primăriei

de Redacția Dotto

Primăria Constanța vrea să preia de la Ministerul Sportului mai multe baze sportive și imobile. Noul Club Sportiv Municipal ar putea fi îmbogățit cu stadionul Farul și cu Sala Sporturilor.

Consilierii locali constănțeni vor vota în cadrul ședinței de Consiliu de joi, 31 martie, dacă mai multe imobile care aparțin și sunt administrate de Ministerul Sportului, vor fi preluate de autoritățile locale constănțene. Vorbim despre 8 proiecte de hotărâre care au nevoie să fie aprobate la nivel local, pentru ca, mai apoi, solicitările să fie trimise către Guvernul României pentru trecerea imobilelor din domeniul public al statului român în domeniul public al municipiului Constanța. Cele 8 proiecte includ stadionul Farul, complexul de la Flămânda și Badea Cârțan, Sala Sporturilor, Hotelul Sport și Barul Expres, de pe strada Cuza Vodă.

Primarul Vergil Chițac precizează în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre că: “Una dintre preocupările autorităților este dezvoltarea activităților de tineret și sport, prin sprijinirea sportului pentru toți și a sportului de performanță și prin asigurarea condițiilor organizatorice și materiale de practicare a educației fizice și a sportului în municipiul Constanța.” Dacă Guvernul va aproba preluarea imobilelor și a bazelor sportive de către autoritățile locale, acestea vor fi administrate de Clubul Sportiv Municipal Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult