marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Beach bar înghițit de flăcări

Beach bar înghițit de flăcări

de Redacția Dotto
beach bar

O joacă de copii a făcut scrum o afacere de zeci de mii de euro în doar câteva minute. S-a întâmplat pe o plajă din Constanța, unde un beach bar din lemn, care nu mai funcționa și era folosit drept depozit pentru umbrele și sezlonguri a ars din temelii. Martorii spun că incendiul ar fi pornit din cauza unor copii care se jucau în zonă cu o sursă de foc. Pompierii au ajuns în câteva minute însă n-au mai reușit să salveze nimic.Un tanar care facea sport in zona de promenada spune ca vinovati ar fi fost niste puști care se jucau cu o bricheta. Cum constructia era din lemn pe schelet metalic, aceasta s-a aprins imediat si s-a transformat intr o minge de foc.
Flacarile s-au extins imediat si a cuprins si vegetatia uscata aflata la cativa metri distranta. Mai multe autospeciale de la ISU Dobrogea au fost trimise in zona si un total de 23 de pompieri.


Interventia pompierilor s-a incheiat dupa aproximaiv 30 de minute. Din pacate beach barul s-a facut scrum. La fel si mobilierul de plaja precum si celelalte obiecte depozitate in interior. Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul iar daca focul a fost pus , politistii vor trebui sa ii identifice pe vinovati si sa ii traga la raspundere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult