beach bar

O joacă de copii a făcut scrum o afacere de zeci de mii de euro în doar câteva minute. S-a întâmplat pe o plajă din Constanța, unde un beach bar din lemn, care nu mai funcționa și era folosit drept depozit pentru umbrele și sezlonguri a ars din temelii. Martorii spun că incendiul ar fi pornit din cauza unor copii care se jucau în zonă cu o sursă de foc. Pompierii au ajuns în câteva minute însă n-au mai reușit să salveze nimic.Un tanar care facea sport in zona de promenada spune ca vinovati ar fi fost niste puști care se jucau cu o bricheta. Cum constructia era din lemn pe schelet metalic, aceasta s-a aprins imediat si s-a transformat intr o minge de foc.
Flacarile s-au extins imediat si a cuprins si vegetatia uscata aflata la cativa metri distranta. Mai multe autospeciale de la ISU Dobrogea au fost trimise in zona si un total de 23 de pompieri.


Interventia pompierilor s-a incheiat dupa aproximaiv 30 de minute. Din pacate beach barul s-a facut scrum. La fel si mobilierul de plaja precum si celelalte obiecte depozitate in interior. Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul iar daca focul a fost pus , politistii vor trebui sa ii identifice pe vinovati si sa ii traga la raspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…