beach bar

O joacă de copii a făcut scrum o afacere de zeci de mii de euro în doar câteva minute. S-a întâmplat pe o plajă din Constanța, unde un beach bar din lemn, care nu mai funcționa și era folosit drept depozit pentru umbrele și sezlonguri a ars din temelii. Martorii spun că incendiul ar fi pornit din cauza unor copii care se jucau în zonă cu o sursă de foc. Pompierii au ajuns în câteva minute însă n-au mai reușit să salveze nimic.Un tanar care facea sport in zona de promenada spune ca vinovati ar fi fost niste puști care se jucau cu o bricheta. Cum constructia era din lemn pe schelet metalic, aceasta s-a aprins imediat si s-a transformat intr o minge de foc.
Flacarile s-au extins imediat si a cuprins si vegetatia uscata aflata la cativa metri distranta. Mai multe autospeciale de la ISU Dobrogea au fost trimise in zona si un total de 23 de pompieri.


Interventia pompierilor s-a incheiat dupa aproximaiv 30 de minute. Din pacate beach barul s-a facut scrum. La fel si mobilierul de plaja precum si celelalte obiecte depozitate in interior. Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul iar daca focul a fost pus , politistii vor trebui sa ii identifice pe vinovati si sa ii traga la raspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…