duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Beat și fără cauciucuri, în Mamaia

Beat și fără cauciucuri, în Mamaia

de Redacția Dotto

Un șofer băut care circula cu anvelopele tăiate a fost oprit, în Mamaia, de un polițist care se afla în timpul liber.

Polițistului i-a atras atenția faptul că individul circula haotic, așa că s-a apropiat de autoturism și în același timp a solicitat și ajutorul colegilor de la Serviciul Rutier. La scurt timp, un echipaj a ajuns în zonă și l-a oprit pe șofer. Deoarece aceste părea dezorientat și nu vorbea coerent, polițiștii i-au cerut să sufle în aparatul etilotest, care a arătat: 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul băut a declarat că anvelopele autoturismului s-au spart, după ce ar fi intrat cu mașina într-o bordură din Mamaia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult