marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Bebe trusou pentru toți nou născuții din Constanța

Bebe trusou pentru toți nou născuții din Constanța

de Redacția Dotto
constanta

8,5 milioane de lei pentru creșterea natalității în Constanța. Consilierii locali ai PSD propun ca proaspetele mămici să primească pentru copii lor un trusou pentru nou născuți. Social democrații consideră că în acest fel vor încuraja natalitatea și vor oferi toți copiilor șanse egale, indiferent de mediul socio – economic din care provin.

Bebe trusou înseamnă produse care folosesc copilului până la vârsta de șase luni, ce vin ambalate într-o cutie specială, care va putea fi folosită ca pătuț.

Social democrații au calculat și impactul bugetar. Ei spun că numărul mediu al nou-născuților, în perioada 2017 – 2020, inclusiv, a fost în Constanța de 5.681 pe an, ceea ce înseamnă că aproximativ 8 milioane de lei din bugetul local ar fi suficienți pentru implementarea proiectului.

Fiecare pachet va avea o valoare de 1.500 de lei, suma care a reieșit, potrivit PSD, în urma unui studiu de piață.

Social democrații spun că bebe trusou va fi acordat tuturor nou născuților indiferent de condiția socială a familiei din care fac parte.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult