joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Begu și Bogdan, în turul al doilea la Roland Garros

Begu și Bogdan, în turul al doilea la Roland Garros

de Redacția Dotto

Irina Begu şi Ana Bogdan s-au calificat, aseară, în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după victorii în minimum de seturi. Irina Begu a învins-o pe argentinianca Julia Riera, venită din calificări, cu 6-2, 6-2, în 69 de minute. Begu nu şi-a pierdut serviciul în acest meci, în care a fost superioară la winners (18-9). Ana Bogdan a întrecut-o pe franţuzoaica Elsa Jacquemot, beneficiara unui wild card, cu 6-1, 6-3, după o oră şi 10 minute. Românca a reuşit 26 de winners, faţă de 15 ai adversarei. Begu şi Bogdan şi-au asigurat cecuri de 110.000 de euro şi 70 de puncte WTA fiecare. În turul al doilea, Begu o va înfrunta pe cehoaica Linda Noskova, care a trecut de britanica Harriet Dart cu 7-6 (7/3), 6-4. Bogdan o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, victorioasă în primul tur în faţa maghiarei Panna Udvardy, cu 6-3, 6-4. Pavliucenkova, finalistă la Roland Garros în 2021, a câştigat toate cele trei confruntări cu Ana Bogdan, fără ca românca să ia mai mult de două ghemuri pe set. A patra româncă de pe tabloul principal, Sorana Cîrstea, evoluează astăzi, în primul tur, cu Anna Blinkova din Rusia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult