Berni a primit cadoul perfect de sărbători
Home Sport Berni a primit cadoul perfect de sărbători
Sport - marți 19 ianuarie 2021

Berni a primit cadoul perfect de sărbători

Berni a primit cadoul perfect de sărbători! Cea mai sexy jucătoare de tenis de masă din România este stăpână unui cățeluș din rasa Pomeranian, oferit de iubitul ei, în dar de Crăciun

Inima lui Bernadette Szocs este cucerită definitiv! De aproape o lună, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România este posesoarea unui patruped de care sportiva nu se desparte nici la antrenamente. Cățelul este din rasa Pomeranian, iar când l-a primit nu cântarea mai mult de 500 de grame.

Mi l-a făcut cadou de Crăciun prietenul meu și este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum!”

Frumoasa sportivă este o mare iubitoare de animale, acasă la Târgu Mureș, mai are o cățelușă primită de la fratele ei, în urmă 10 ani.

„O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy și chiar s-au înțeles bine, la început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă dar în final, s-a obișnuit cu el”

Pentru că îi este foarte greu să îl lase singur în casă atunci când merge la antrenamente, Berni îl ia cu ea.

E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!”

În 2021 vizează medalii la europene, mondiale și Jocurile Olimpice. Pe plan profesional, sportivei îi merge foarte bine. De puțin timp, s-a mutat la București, pentru a se pregăti la clubul la care este legitimate, Steaua.

Îmi place la București, doar că îmi este greu cu aglomerația, încă nu m-am obișnuit”

Berni așteaptă cu nerăbdare competițiile din 2021 și mai ales Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, cea mai mare competiție sportivă din lume, unde îmi doresc o medalie! Mai avem campionatul european și vreau să ies campioană europeană. Apoi campionatul mondial, unde mi-aș dori o medalie”

Din 2019, Bernadette Szocs este legitimată la CSA Steaua. Anul acesta, sportiva va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Conduce prin Skype antrenamentele Naționalei

Adi Vasile conduce prin Skype antrenamentele Naționalei de handbal feminin. Mai este mai p…