marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Big Brother, la Constanța. Orașul de la malul mării va fi monitorizat video

Big Brother, la Constanța. Orașul de la malul mării va fi monitorizat video

de Redacția Dotto

Constanța va fi monitorizată video. Primăria de la malul mării alocă 67 de milioane de lei pentru montarea a 1.000 de camere de supraveghere, în Constanța. 

Este vorba de proiectul „Safe City 20 Creșterea gradului de siguranță în municipiul Constanța prin realizarea unui sistem integrat de monitorizare”. Zilele trecute a fost lansată procedura de achiziție iar licitația se va desfășura pe 2 octombrie. Proiectul prevede monitorizarea video a 580 de obiective de interes public din Constanța. Urmează să fie instalate camere video la intrările în oraș, în intersecțiile cele mai aglomerate, în zona școlilor, în zonele și piațetele pietonale, în stațiile de autobuz, în parcuri și locuri de joacă dar și la intrările în parcările mall-urilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult