marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News Bike-sharing întrerupt până la primăvară

Bike-sharing întrerupt până la primăvară

de Andreea Bălan
Bike-sharing

Pe 1 decembrie, bicicletele care se pot închiria gratuit la Constanța vor fi retrase din stații.

Sistemul de bike-sharing va fi întrerupt până la primăvară, atunci când condițiile meteorologice vor permite, din nou, folosirea acestor mijloace de transport. Cât timp vor sta în garaje, bicicletele vor fi curățate și reparate, astfel încât să funcționeze la parametri optimi, când vor reveni în stații.

63.000 de trasee au efectuat anul acesta constănțenii și turiștii prin sistemul bike sharing din Constanța, durata medie a unui traseu fiind de 47 de minute. Recordul folosirii bicicletei îl deține un constănțean care a efectuat în 2021 nu mai puțin de 377 trasee. El este urmat de alți doi pasionați de ciclism care au efectuat 292, respectiv 240 de trasee. În total, la Constanța au fost emise 17.368 de permise pentru bike sharing.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult