Black Friday

Vacanțe și cadouri ieftine de Black Friday.

Dacă nu v-ati achiziționat încă vacanța pentru anul viitor acum este momentul! De Black Friday operatorii în turism au reduceri de până la 60% pentru vara viitoare. Prețurile au intrat la apă și la magazine, care i-au atras pe clienți cu oferte extrem de tentante, ce i-au deteterminat să iasă din mall-uri cu brațele pline de cadouri.

Forfotă mare astăzi în mai toate agențiile de turism de la malul mării.

Ofertele de Black Friday sunt imbatabile în acest an, iar cererile nu au întârziat să apară. Mulți români preferă să își facă de pe acum planurile pentru vara viitoare, mai ales că factura de vacanță este mai ieftină cu până la 60%.

Primele oferte care se epuizează sunt cele ale hotelurilor de 4 și 5 stele, iar turisștii sunt interesați mai ales de pachetele all inclusive, care au de altfel și cel mai mare discount. În 2020, în campania de Black Friday, pe litoral s-au vândut sejururi de peste 1 milion de euro.

Bucătarii spun că le vor pregăti turiștilor gustări sofisticate și că din meniu nu vor lipsi preparatele din pește.

Agitație mare a fost astăzi, de Black Friday, și în mall-uri, dar și online. La nici două ore de la startul campaniei de reduceri, online se vânduseră deja produse de 132 milioane de lei, încasările fiind cu peste 12% mai mari decât anul trecut, în același interval.

Pe lista produselor favorite achiziționate din magazine s-au aflat cosmeticele, hainele și electrocasnicele, iar online cel mai bine s-au vândut telefoanele mobile, tablete și laptopurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…