Bogdan Hutuca

Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, respinge orice legătură cu dosarul de corupție al directorului ARSVOM.

În stenogramele publicate de G4Media.ro, senatorul PNL George Stângă (Galați) și președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, apar în timp ce îi cereau ministrului Transporturilor Cătălin Drulă să îl păstreze în funcție pe șeful Agenției, invocând un presupus interes al lui Huțucă.

Printr-o postare pe Facebook, Bogdan Huțucă apreciază situația ca fiind „o tentativă fină de manipulare„, negând orice legătură cu directorul ARSVOM:

Reactia mea fermă la o tentativa fină de manipulare: nu am avut și nu am nici un fel de legătură cu acest caz, așa cum lasă să se înțeleagă anumite formulări din presă. Sunt omul care spune lucrurilor pe nume, direct, fără interpreți sau intermediari. Nu îl cunosc pe directorul ANSVROM și nici pe altcineva din această instituție. Subiectul nu are nici o legătură cu activitatea mea, atât de parlamentar, cât și de președinte PNL Constanța. Dacă aș avea ceva să-i comunic ministrului Drulă, aș face acest lucru direct, onest și în interesul constănțenilor” , a transmis șeful liberalilor constănțeni.

Am aflat despre aceste chestiuni din presă. Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme. Nu aveam nici cum să intervin și nici să discut despre situația directorului ARSVOM din simplul motiv că nu îl cunosc și nu m-am întâlnit cu el niciodată. Mai mult, nu cunosc pe nimeni din acea instituție și nu am interacționat vreodată cu nici o persoana de acolo”, a declarat Bogdan Huțucă pentru G4Media.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Control pe plajele lărgite

Amplă acțiune de verificare a plajelor lărgite, în stațiunea Mamaia. Reprezentații Apelor …