vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Bolid de lux, căutat în Italia, descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă

Bolid de lux, căutat în Italia, descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă

de Redacția Dotto

În ziua de 30.05.2024 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat controlul de frontieră asupra unui autoturism marca Mercedes, condus de către un cetățean român în vârstă de 34 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 450.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult