marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Bolizi de 175.000 euro confiscați de Garda de Coastă

Bolizi de 175.000 euro confiscați de Garda de Coastă

de Ileana Gheorghiu

Trei mașini de lux de 175 de mii de euro furate din Norvegia și Slovenia au fost găsite la Constanța. Cei care le-au descoperit în trafic sunt polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, care aveai informații cu privire la mașinile respective.

Două dintre mașini care erau fuseseră date în urmărire de autoritățile din Norvegia și valorează împreună 125 de mii de euro ajunseseră la doi români din Constanța și Buzău de unde au fost confiscate. Al treilea autoturism și el furat a fost descoperit în trafic în Constanța în urma cu trei zile. Este vorba despre o mașină de lux dispărută din Slovenia, care a fost de asemenea confiscate de polițiști. În toate cele trei cazuri autoritățile fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult