miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Braconieri prinși cu ajutorul dronelor de Garda de Coastă

Braconieri prinși cu ajutorul dronelor de Garda de Coastă

de Redacția Dotto

Garda de Coastă a dat o lovitură serioasă braconierilor din Deltă: 163 kg de pește, 9 exemplare de sturion, două ambarcațiuni și 645 metri de plasă mono-filament au fost capturate într-o operațiune specială în care s-au folosit drone și tehnologie de supraveghere de la distanță.

Imaginile aeriene au surprins patru braconieri pe lacul Razelm-Sinoe în momentul când ridicau plasele pline cu peste și le goleau în barca.

Video: Garda de Coastă

Supravegherea de la distanță i-a urmărit pe braconieri mergând cu prada către mașinile ascunse în stuf. Echipajele de la sol au fost dirijate exact pe drumul hoților de peste și i-au interceptat aproape de ieșire.

Captura a constat în 163 de kilograme de peste, 9 bucăți de sturioni, o barca cu motor de 3000 de lei, mașina hoților și plase pentru braconaje de 645 de metri.

Braconierii sunt cercetați penal de către Garda de Coasta.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult