duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Bradul construit din crenguțe, ultima modă de Crăciun

Bradul construit din crenguțe, ultima modă de Crăciun

de Redacția Dotto
Bradul construit din crenguțe, ultima modă de Crăciun

Cumpărăturile de sărbători, serviciul, curățenia și prepararea bucatelor tradiționale ne pot ocupa mult timp, iar pentru unele persoane împodobitul bradului poate fi o misiune dificilă. Constănțenii care vor să-și cumpere un brad gata împodobit, pot apela la varianta celui natural din florăriile locale.

Proprietarii unei cafenele din Constanța și-au reinventat afacerea printr-un concept original și atractiv. Florăria-cafenea arată ca o poveste de iarnă.

Anul acesta designerii florăriilor sunt foarte insiprați și propun diverși brazi pentru Crăciun. Brazii construiți, naturali, toaletați sunt vedetele acestui sezon.

„Au mai ramas doar 7 zile pana la Craciun iar florăriile locale sunt în toiul pregătiriii. Designeri florăriilor au pregătit un nou concept de brăduți, construit din ornamente naturale ... „

Îngerași, moși, lumânări toate acestea se regăsesc în brazii care așteaptă să lumineze casele constănțenilor. Designerii au pregătit o colecție bogată pentru toți clienții pretențioși.

Bradul este cel mai important element al sărbătorilor de iarnă. Acesta este nelipsit din casele constănțenilor, fie că aleg unul natural sau artificial, bradul reprezintă magia acestor sărbători.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult