sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Bricul „Mircea“ a ajuns în Portul Pireu

Bricul „Mircea“ a ajuns în Portul Pireu

de Redacția Dotto
Nava scoala Mircea

La o săptămână după ce a părăsit Portul Constanța pentru marșul de instrucție internațional, nava școală „Mircea“ a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute în portul Pireu.

Timp de patru zile, bricul a putut fi vizitat de cetățenii greci și a primit la bord și oaspeți din partea Ambasadei României de la Atena. Din fericire pentru cadeții români și străini aflați la bordul navei școală „Mircea“, vremea a fost una favorabilă în prima săptămână, astfel că aceștia au putut să experimenteze deja și navigația cu vele. În cele 24 de ore cât propulsia s-a realizat doar cu ajutorul vântului, fiecare dintre cadeți și-a îndeplinit cu succes toate sarcinile, spun profesorii lor.

În cursul zilei de astăzi bricul „Mircea” va pleca de la Pireu spre Taranto, în Italia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult