miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Bricul Mircea a tranzitat Corintul

Bricul Mircea a tranzitat Corintul

de Redacția Dotto

Bricul Mircea a tranzitat aseară Corintul, strâmtoarea care leagă Peloponezul de Grecia continentală.

Canalul, lung de 6,3 kilometri, măsoară în cel mai îngust punct doar 25 de metri lățime așa că măiestria timonierului este pusă la grea încercare.

În imaginile surprinse în timpul traversării strâmtorii se vede cum bătrânul velier înaintează încet cu velele strânse și catargele poziționate oblic pentru a nu se frânge de pereții stâncoși.

Nava școala Mircea a mai tranzitat canalul Corint în 2018. Momentele impresionante au fost trăite acum la maximum de cei 80 de cadeți de la bord, mulți dintre ei aflați în prima călătorie pe mare.

Bricul Mircea a plecat recent în voiaj internațional de instrucție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult