Bronz și bălăceală în luna Mai

Liber la nisip încălzit de soare, bronz și baie în mare. Temperaturile în creștere din ultimele zile, de pe litoral, i-au ademenit pe oameni pe plajă, iar cei mai curajoși au încercat și apa mării.

Pentru alții, vremea a fost tocmai bună pentru o plimbare în portul turistic sau o ieșire la terasă. Iar veștile bune nu se opresc aici. Meteorologii anunță temperaturi de până la 25 de grade Celsius, pe litoral, în următoarele zile. Ba chiar și apa mării va depăși 16 grade.

Temperaturi ce ne duc cu gândul la vară se înregistrează pe litoral în aceste zile. Cerul senin și atmosfera caldă i-a scos pe oameni din case. Cu mic cu mare, turiști și constănțeni deopotrivă s-au bucurat astăzi de soare și mare. Unii dintre ei s-au întins pe nisip, au rămas în costum de baie și s-au bronzat, alții au făcut baie în mare. A fost un prilej bun și pentru copii să se joace în nisip. Vremea frumoasă i-a scos din casă și pe cei care au vrut să își savureze cafeaua în aer liber la terasă, sau pur și simplu la o plimbare în portul turistic.

Meteorologii ne aduc vești bune și pentru zilele următoare. Temperaturile sunt în creștere, iar vremea bună va aduce, cu siguranță, din ce în ce mai mulți oameni pe litoral.

Cu toate acestea, în weekend vremea va deveni instabilă, cu posibile averse trecătoare. Temperaturile vor mai scădea și se vor înregistra 23 de grade sâmbătă, iar duminică maxima nu va depăși 21 de grade Celsius, dar chiar și așa ne vom putea bucura de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…