marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Brutărie mistuită de flăcări

Brutărie mistuită de flăcări

de Redacția Dotto
Brutărie

Incendiu puternic azi noapte în județul Constanța. Flăcările au distrus o brutărie din comuna Mircea Vodă, care a ars în proporție de 80 la sută. Clădirea s-a aprins cel mai probabil de la un trăznet. Norocul a făcut ca în momentul în care s-a aprins clădirea să nu fie niciun angajat la serviciu, astfel că nu au existat victime.


Flăcările înalte de câțiva zeci de metri au ridicat tot satul în picioare, în miez de noapte. Speriați oamenii au ieșit din case din case și au dat fuga să ajute la stingerea incendiului. Din nefericire, flăcările erau deja de necontrolat și cuprinseseră întreaga hală de producție a brutăriei. Au sunat la 112, iar ISU Dobrogea a trimis mai multe echipaje de urgență.


Din nefericire, nici intervenția pompierilor nu a reușit să salveze clădirea care s-a făcut scrum. În mai puțin de o oră, brutăria a ars din temelii, lăsând mai mulți localnici din comuna Mircea Vodă fără loc de muncă.

Cel mai probabil, spun pompierii, focul ar fi pornit de la un trăznet, care a aprins magazia fabricii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult