miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Bungalow-urile la mare căutare. Locuințele din lemn de tip bungalow preferate de turiști în Delta.

Bungalow-urile la mare căutare. Locuințele din lemn de tip bungalow preferate de turiști în Delta.

de Andrei Cernat
bungalow

Bungalow-urile în preferințele celor dornici de vacanță. Astfel de tipuri de cazare sunt tot mai întâlnite și în Delta Dunării , unde turiștii preferă aceste locuințe cu atât mai mult acum, în perioada pandemiei, deoarece oferă o mai bună izolare față de clasicele hoteluri sau pensiuni.

Conceptele și intenția unui bungalow sunt complexe: designul său și popularitatea își au originea în ideea că simplitatea și arta ar putea fi combinate într-o casă accesibilă, ceea ce le-a făcut repede populare. Astfel de tipuri de cazare întâlnim și în Delta Dunării.

Găsim aici 17 tipuri de camere, cu suprafața începând de la 50 mp și terasă privată cu vedere la Dunăre, urmând ca anul viitor fiecare bungalow să aibă propriul jacuzzi pe terasa exterioară ce va fi suspendat deasupra Dunării.

În contextul actual al pandemiei, alegerea unui bungalow se dovedește a fi potrivită , tocmai de aceea și numărul mare de cereri pentru aceste locuințe individuale.

Astfel, cei care rezervă o cameră de tip bungalow se pot bucura de o vacanță în condiții optime de siguranță, intimitate și nu în ultimul rând de natură.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult