bungalow

Bungalow-urile în preferințele celor dornici de vacanță. Astfel de tipuri de cazare sunt tot mai întâlnite și în Delta Dunării , unde turiștii preferă aceste locuințe cu atât mai mult acum, în perioada pandemiei, deoarece oferă o mai bună izolare față de clasicele hoteluri sau pensiuni.

Conceptele și intenția unui bungalow sunt complexe: designul său și popularitatea își au originea în ideea că simplitatea și arta ar putea fi combinate într-o casă accesibilă, ceea ce le-a făcut repede populare. Astfel de tipuri de cazare întâlnim și în Delta Dunării.

Găsim aici 17 tipuri de camere, cu suprafața începând de la 50 mp și terasă privată cu vedere la Dunăre, urmând ca anul viitor fiecare bungalow să aibă propriul jacuzzi pe terasa exterioară ce va fi suspendat deasupra Dunării.

În contextul actual al pandemiei, alegerea unui bungalow se dovedește a fi potrivită , tocmai de aceea și numărul mare de cereri pentru aceste locuințe individuale.

Astfel, cei care rezervă o cameră de tip bungalow se pot bucura de o vacanță în condiții optime de siguranță, intimitate și nu în ultimul rând de natură.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…