Parcul Arheologic

Interzis mașinilor, liber la distracție. B-dul Tomis se transformă în zonă de promenadă. Primăria Constanța lansează „Constanța coffee break“, un proiect prin care până la 15 septembrie, sâmbăta și duminica, între 08:00 și 23:00 pe bd Tomis vor avea loc diverse evenimente de stradă, cu acces strict pietonal.

Seria evenimentelor Coffee Break este deschisă astăzi de Jardin Urban par Festival du Bonheur. Festivalul culinar va avea loc în Parcul Arheologic. și va aduce în același loc experienţa street food a zeci de foodtrucks, cu mâncare mexicană, indiană, sârbească, burgeri și coaste, waffles-uri sau înghețată. Inițiativa aparține consilierilor locali PNL și viceprimarului Ionuț Rusu, care susține că în urma discuțiilor avute cu agenți economici și cetățeni ai orașului nostru, se simțea nevoia unei zone de relaxare.

De astăzi și până duminică, constănțenii se pot bucura, tot în Parcul Arheologic, și de un spectacol de lumini și multă muzică bună asigurată de dj autohtoni. Iubitorii mașinilor clasice vor regăsi la statuia Victoriei o expoziție de mașini de epocă, iar pe bulevardul Tomis sportivii constănțeni vor oferi demonstrații de baschet și vor încuraja tinerii să participe la activități sportive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…