joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă

Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă

de Redacția Dotto

Portarul Alexandru Buzbuchi, devenit titular la Farul Constanța după plecarea lui Marian Aioani la Rapid, a ajuns în partida cu FCSB la 100 de meciuri disputate în prima ligă a fotbalului românesc.
În vârstă de 30 de ani, „Buzu“ are evoluții solide în poarta campioanei României. Deși a fost învins o dată, în minutul 82, cu FCSB, liderul Superligii impunându-se astfel cu 1-0 la Ovidiu, în rest goalkeeper-ul  farist a închis poarta, refuzându-le adversarilor șansa golului, chiar și la ocaziile importante ale lui Tavi Popescu și Băluță. Alexandru Buzbuchi și-a prelungit în luna ianuarie a acestui an contractul cu clubul de pe litoral, până în vara anului 2026. Constănțean, produs al Academiei Gheorghe Hagi, Alexandru Buzbuchi a debutat în Liga 1 pe 18 octombrie 2012, iar de atunci a evoluat în aproape 120 de meciuri în toate competițiile. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult