vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Câine cu potențial agresiv, capturat de jandarmi

Câine cu potențial agresiv, capturat de jandarmi

de Redacția Dotto

Astăzi, 17 iulie, în jurul orei 10.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța aflați în serviciu pe raza stațiunii Vama Veche au fost informați de către un turist cu privire la un câine cu potențial agresiv care aleargă liber pe faleza stațiunii și sperie turiștii. În scurt timp, jandarmii au identificat un câine din rasa Amstaff, care alerga dezorientat pe plaja printre turiștii, fără a avea lesă sau botniță și au reușit să îl îndepărteze din zonă.

Câinele a fost transportat la sediul Poliției Vama Veche cu ajutorul unei mașini a Poliției Române dotată cu cușcă și predat mai apoi Serviciului Public de Ecarisaj din cadrul Primăriei Limanu, unde urmează realizarea cercetărilor ce se impun pentru găsirea și tragerea la răspundere a proprietarului, dacă situația o va impune.

„Vă reamintim că atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, să nu ezitaţi să vă adresaţi cât mai repede celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112””, transmit reprezentanții Jandarmeriei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult