marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Cal salvat după ce căzuse într-o groapă

Cal salvat după ce căzuse într-o groapă

de Ileana Gheorghiu

Intervenție neobișnuită pentru pompierii tulceni. Noaptea trecută salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați pentru a salva un cal, care căzuse într-o groapă betonată, adâncă de aproximativ 2 metri.

Incidentul s-a produs în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu din județul Tulcea. Salvatorii spun animalul era căzut în groapă de mai bine de două ore, iar poziția în era blocat îi putea provoca răni mai grave. Au reușit să îl scoată din groapă cu ajutorul unui furtun de stingere. Animalul a ajuns înapoi pe sol în siguranță. Calul va fi examinat astăzi de un medic veterinar. Acesta avea o rană provocată de căderea în groapă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult