vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Campioană până-n ultima etapă

Campioană până-n ultima etapă

de Andreea Bălan

Campioana României, Farul Constanța a învins-o aseară în Gruia pe CFR Cluj.

Ardelenii au deschis scorul rapid prin Bîrligea, dar în minutul 42 Louis Munteanu a egalat printr-o execuție superbă. Același Munteanu a ratat 3 minute mai târziu un penalty, după un henț comis în careu de Cristi Manea.

În repriza a doua Farul a beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri după ce Louis Munteanu a fost faultat în careu și tot el a vrut să bată penalty-ul. Atacantul a înscris de data aceasta fără emoții, iar partida cu fosta campioană a României CFR Cluj s-a încheiat 2-1 pentru echipa lui Hagi.

Au fost scene uluitoare la finalul meciului. Dan Petrescu a cedat nervos, s-a luat la harță cu Hagi și a împărțit reproșuri jucătorilor Farului.

CFR Cluj rămâne pe locul 3 și va juca barajul pentru Europa Conference League cu FC U Craiova, în timp ce noua campioană a României, Farul Constanța încheie campionatul cu cea mai savuroasă victorie și un clasament de pus în ramă în care conduce cu 53 de puncte. Hagi este în culmea fericirii și deja se gândește la Champions League.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult