Campioanele

Eliza Samara și Bernadette Szocs, două dintre componentele echipei României de tenis de masă, s-au relaxat într-un mod inedit înaintea startului Campionatelor continentale care vor avea loc în perioada 28 Septembrie -3 octombrie, la Cluj Napoca.

Naționala feminină de tenis de masă, dublă campioană europeană, se luptă să obțină hattrickul istoric! Fetele pregătite de Viorel Filimon vor să urce din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, mai ales că meciurile se vor disputa pe teren propriu, la Cluj Napoca. Până săptămâna viitoare, când va debuta turneul, Eliza Samara și Bernadette Szocs s-au relaxat într-un mod inedit. Sportivele au uitat pentru o oră de tensiunea și presiunea competiției, și-au amintit de copilărie și au încercat toate jocurile din cadrul unui spațiu dedicat celor mici.

“Tricolorele” sunt încrezătoare în șansa lor la al treilea titlu european consecutiv și mărturisesc să abia așteaptă să vadă oamenii în tribunele sălii din Cluj.

România întâlnește în faza grupelor Italia și Belgia, în timp ce echipa masculină se va duela cu Slovenia, Luxemburg și Finlanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Jocurile online, adevărate pericole pentru copii

Polițiștii constănțeni trag un semnal de alarmă referitor la jocurile online. Aceștia au t…