Campioanele

Eliza Samara și Bernadette Szocs, două dintre componentele echipei României de tenis de masă, s-au relaxat într-un mod inedit înaintea startului Campionatelor continentale care vor avea loc în perioada 28 Septembrie -3 octombrie, la Cluj Napoca.

Naționala feminină de tenis de masă, dublă campioană europeană, se luptă să obțină hattrickul istoric! Fetele pregătite de Viorel Filimon vor să urce din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, mai ales că meciurile se vor disputa pe teren propriu, la Cluj Napoca. Până săptămâna viitoare, când va debuta turneul, Eliza Samara și Bernadette Szocs s-au relaxat într-un mod inedit. Sportivele au uitat pentru o oră de tensiunea și presiunea competiției, și-au amintit de copilărie și au încercat toate jocurile din cadrul unui spațiu dedicat celor mici.

“Tricolorele” sunt încrezătoare în șansa lor la al treilea titlu european consecutiv și mărturisesc să abia așteaptă să vadă oamenii în tribunele sălii din Cluj.

România întâlnește în faza grupelor Italia și Belgia, în timp ce echipa masculină se va duela cu Slovenia, Luxemburg și Finlanda.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…