Home Sport Campion și la tenis și în bucătărie
Sport - vineri 26 februarie 2021

Campion și la tenis și în bucătărie

Unul dintre cei mai buni jucători de tenis de masă din țară, Ovidiu Ionescu, este campion și în bucătărie. După ce a împrumutat cărțile de bucate ale logodnicei sale, Ovidiu face acum performanță și își impresionează prietenii cu preparatele sale din vită, pește și fructe de mare.

Opt luni l-a ținut pandemia pe Ovidiu Ionescu departe de România! Sportivul a stat câteva zile în țară unde și-a apărat pentru al șaptelea an consecutiv titlul de campion național în proba de simplu masculin.

Vorbeam cu părinții mei, cu logodnica mea, le-am spus că mă simt foarte stingher, nu știam în aeroport cu check-inul, ce trebuie să fac”-

Pandemia l-a făcut pe Ovidiu să descopere la el lucruri pe care înainte nu le putea face atât de mult cum și-ar fi dorit.

Am văzut că pot sta și liniștit. Să nu călătoresc zilnic. Îmi place să mă trezesc, să mă uit la un film să stau cu logodnica mea, să gătim”

În ultimul an, campionul României la tenis de masă a devenit și expert în bucătărie! Îi face concurență iubitei sale.

Îmi place foarte mult să gătesc. Avem 3 cărți de bucate, pe care le folosea logodnica mea. Stând în bucătărie chiar mi-a plăcut mult. Pot să gătesc orice de la vită, carne de porc, de pui, pește, fructe de mare, orice, găsesc o soluție, mă adaptez situație”

De 7 ani, Ovidiu evoluează în cel mai tare campionat din Europa, Bundesliga. Viața în Germania în această perioada este total diferită de cea din România.

Este un lockdown total, norocul nostru este că prima ligă din Campionatul Germaniei putem juca, ne putem antrena. Este totul închis în afară de cele esențiale, supermarketuri, farmacii, dar în rest, mall-uri, sala de fitness nici nu mai știu cum arată de 3 luni nu am mai fost”

Ovidiu are și un mare regret: înainte să înceapă pandemia era la un pas de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo și susține că experiența a fost una dureroasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Adi Vasile: „Începem lupta pentru viitorul nostru!”

România a fost prezentă la toate edițiile Campionatului Mondial de handbal, iar Adi Vasile…