Campionii, înapoi acasă

Rezultate de excepție pentru echipa de karate ACS Shobu Lumina, care a scris istorie la Campionatul European de Karate de la Barcelona. Cei opt sportivi au fost întâmpinați aseară ca niște adevărate vedete, iar astăzi au avut parte la școală de o festivitate emoționantă.

Tinerii, care s-au întors acasă cu două medalii de aur și trei de argint, au fost primiți astăzi la școală în aplauzele colegilor și a dascălilor.

Antrenoarea copiilor ne-a povestit cât de greu a fost pentru tinerii câștigători. Pregătirea și antrenamentele nu au fost ușoare, iar cuvântul de bază a fost “disciplină”.

Tinerii câștigători spun că rezultatele pe care le-au obținut în Spania îi motivează și îi responsabilizează, în egală măsură. Sunt mai hotărâți ca niciodată să continue să câștige și să aducă cât de multe trofee în comuna de la malul mării.

Emoții și mai mari au avut părinții, care, cu multe sacrificii își susțin copiii în parcursul sportiv.

Cadrele didactice, dar și directorii Școlii Gimnaziale nr. 1 din Lumina i-au întâmpinat pe copii cu diplome și multe aplauze.

Performanțele copiilor l-au determinat pe primarul din Lumina să aducă în localitate proiecte importante pentru susținerea sportului în rândul tinerilor.

Campionii constănțeni ne-au oferit și câteva demonstrații.

ACS Shobu Lumina a participat pentru prima oară la un campionat European de karate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…