luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Campionul mondial de la gimnastică aerobică e as în finanțe

Campionul mondial de la gimnastică aerobică e as în finanțe

de Redacția Dotto
gimnastică aerobică

David Gavrilovici, unul dintre cei mai buni sportivi români de la gimnastică aerobică, e student la Finanțe – Bănci, iar după ce termină facultatea vrea să profeseze în domeniul bancar.

Pentru David Gavrilovici, unul dintre componenții de bază ai echipei naționale de gimnastică aerobică, 2021 a fost cel mai bun an din carieră. În decurs de patru luni, tânărul a reușit să cucerească împreună cu ceilalți colegi de la lot, titlurile de campion mondial și european în proba de grup. David face gimnastică de 14 ani, dar nu a neglijat nici școala. În prezent, e student în anul doi la Facultatea de Finanțe-Bănci din cadrul ASE.

La facultate, David nu vrea ca profesorii să afle că e sportiv de performanță.

David a început sportul de performanță la 6 ani și spune că nu știe cum ar arăta viața lui fără gimnastică aerobică.

După ce termină universitatea, tânărul vrea să profeseze în domeniul bancar. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult