vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Câmpul de lavandă, atracția turiștilor

Câmpul de lavandă, atracția turiștilor

de Redacția Dotto

Poiana de lavandă, atracția turiștilor de pe litoral. Lanuri în nuanțe de purpuriu, întinse cât vezi cu ochii îți vor atrage atenția la ieșire din comuna Lumina spre Năvodari. Odată ce ai ajuns aici, mireasma îmbietoare a lavandei și imaginea tufelor viu colorate te vor cuceri numaidecât.

Cei mai pasionați de fotografie, conduc ore întregi pentru a realiza sedințe foto în poiana de lavandă inflorită.

Fie că dorești să te bucuri de natură și să servești o cafea printre lanurile de lavandă, să te fotografiezi sau să culegi câteva fire pentru a duce un buchet parfumat de lavandă și acasă, intrarea este gratuită.

Afacerea de familie a constănțenilor este cunoscută chiar și peste hotare. După recoltarea lavandei, domnul Gheorghe produce uleiurile antiinfecţioase şi pentru vindecarea rănilor sau benefice pentru tenul acneic, esențe și uleiuri parfumate. Multe dintre produse ajung chiar și în magazinele vecinilor din Bulgaria.

Lavanda înflorește an de an la începutul lunii iunie. Cei care doresc să se bucure de o experiență în hectarul de lavandă trebuie să se grăbească. În mai puțin de două săptămâni, lavanda va fi pregătită de recoltare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult