miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Când se va deschide Târgul de Crăciun din Constanța

Când se va deschide Târgul de Crăciun din Constanța

de Redacția Dotto

Târgul de Crăciun din Constanța își va redeschide porțile în seara magică de Sfântul Andrei și va fi deschis pentru constănțeni până pe 25 decembrie.

Parcul Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovksi va îmbrăca straie de sărbătoare. Locația se va transforma într-un capitol din basme, unde renii, spiridușii, prințesele și elfii îi vor încânta chiar și pe cei mai mofturoși copii.

Deschiderea târgului va avea loc pe 30 noiembrie, de la ora 18.00.

Vor fi organizate concerte și evenimente speciale pentru toate vârstele. Punctul cel mai important, pentru cei mici și cei mari la Târgul de Crăciun Constanța 2022, este Casa lui Moș Crăciun, care va asculta dorințele constănțenilor până să plece la drum prin lume să ducă cadourile în noaptea de Crăciun.

Organizatorii anunță că Târgul de Crăciun din Constanța va fi cel mai spectaculos târg, unde constănțenii pot descoperi daruri, dulciuri, mâncăruri tradiționale, suveniruri, locuri de joacă pentru copii, inclusiv trenuleț și carusel.

Colindătorii vor fi prezenți la Târgul de Crăciun pentru a anunța cea mai frumoasă perioadă a anului.

Programul este între orele 16.00 și 23.00, de miercuri până vineri, în weekend porțile deschizându-se de la ora 12.00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult