vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Caniculă și nopți tropicale la Constanța

Caniculă și nopți tropicale la Constanța

de Redacția Dotto

Este caniculă la Constanța. Meterologii au emis o avertizare cod galben, valabilă de astăzi și până miercuri la ora 10:00. În municipiul Constanța se vor înregistra temperaturi de 30 de grade, iar la Cernavodă mercurul din termometre va depăși 35 de grade Celsius. Disconfortul termic va fi ridicat. Urmează și câteva nopți tropicale, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Autoritățile spun că pentru diminuarea disconfortului termic, fântânile arteziene vor funcționa pe tot parcursul zilei, iar bulevardele și străzile principale vor fi stropite cu apă. Pentru protejarea sănătății, medicii recomandă să evităm expunerea la soare între orele 11.00 și 18.00, folosirea loțiunilor de protecție solară cu factor ridicat, purtarea pălăriilor și a hainelor deschise la culoare, din fibre naturale. La fel de important este consumul de până la 2 litri de lichide pe zi și evitarea consumului de alcool.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult