duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Caniculă și vijelii pe litoral

Caniculă și vijelii pe litoral

de Redacția Dotto

Constanța se află sub cod galben de instabilitate atmosferică. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 17:00 și este valabilă până mâine la ora 06:00. În intervalul menționat meteorologii prognozează averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii. Anunță că vântul ar putea sufla la rafală cu până la 70 km/h. Nu este exclus sa cadă și grindină, mai spun specialiștii, iar cantitățile de apă vor fi de până la 30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. Vă reamintesc, în această dimineață, Constanța s-a aflat sub cod galben de caniculă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult