marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Căpitanul Naționalei la Farul Constanța

Căpitanul Naționalei la Farul Constanța

de Andreea Bălan

Căpitanul Naționalei a semnat cu Farul Constanța.

Ioana Bortan este noua jucătoare a echipei de fotbal feminin de pe litoral. În vârstă de 34 de ani, fotbalista evoluează pe postul de mijlocaș și aproape întreaga carieră a jucat pentru Universitatea Cluj, alături de care a câștigat de 13 ori campionatul României și de 8 ori Cupa României.

În anul 2016, Ioana Bortan a fost desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal din România. Jucătoarea a evoluat în peste 100 de partide pentru echipa națională a României. Echipa de fotbal feminin a Farului a promovat în Liga 1 și are planuri mari pentru sezonul următor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult