Carambol Autostrada Soarelui

Coșmar în această dimineață pe Autostrada Soarelui. 155 de persoane au fost implicate într-un carambol cu 55 de mașini, care a avut loc în patru zone. 11 adulți și 5 copii au fost transportați de urgență la spital, iar alte 8 persoane au primit îngrijiri pe loc. Salvatorii au activat Planul Roșu de intervenție, circulația spre Constanța fiind complet blocată timp de mai multe ore.

Alarma s-a dat cu puțin înainte de ora 8. Din cauza vizibilătății reduse, pe Autostrada Soarelui, între kilometrul 172 și 183 s-au produs patru accidente în care au fost implicate 55 de mașini. Autoritățile au declanșat imediat Planul Roșu de intervenție, iar circulația a fost complet blocată.

Pe Autostradă a fost adus un spital mobil, iar salvatorii au mobilizat și zeci ambulanțe și mașini speciale ale SMURD din Constanța, București, Călărași și Ialomița. În total, 155 de persoane au fost implicate în accident. 11 adulți și 5 copii au fost transportați la spital, iar opt persoane adulte au primit îngrijiri medicale chiar pe Autostradă.

În jurul orei 10:00 circulația a fost redeschisă pe o bandă a Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers spre Litoral, pentru cei aflați în coloana formată de la Cernavodă la Constanța, iar pentru evitarea aglomerației, polițiștii au recomandat să se circule și pe ruta alternativa București – DN3 – Constanța.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Reacția MAE în cazul marinarului român ucis în largul Omanului: Urmărim activ investigaţia privind asasinarea cetăţeanului român

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că va acorda întreaga asistenţă necesară şi …