Carambol pe A2

Constanța | 52 de mașini implicate într-un carambol pe Austostrada A2, București-Constanța, pe sensul către litoral, la KM 183, zona Medgidia. Circulația a fost este complet blocată

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța,  s-a produs un carambol în care au fost implicate 52 de autoturisme.

Imagini în exclusivitate

Ora 8:00 A fost activat Planul Roșu de intervenție. Sunt trimise echipaje ISU de la Constanțța, București-IF, Ialomița și Călărași.

În carambol sunt implicate în jur de 52 de mașini. Două persoane au fost rănite. Una este încarcerată. Traficul rutier este oprit pe sensul către Constanța, ceea ce a dus la formarea unor cozi uriașe de autoturisme.

Update ora 8:20 Un pacient în vârstă de 15 ani a fost transportat la spital. La fel doi adulți și un copil. Medicii acordă îngrijiri la fața locului unei persoane inconștiente.

Update Ora 8:30 La locul accidentului intervin 18 ambulanțe, dintre care 7 ambulanțe SAJ tip B, 9 ambulanțe SMURD tip B și ambulanța SMURD tip C.

IGSU trimite în sprijin de la București 10 ambulanțe tip B 2 ambulante tip C, 1 spital mobil, 1 Descarcerare grea, 1 ATPVM.

Update Ora 8:45

17 victime, dintre care 5 minori, transportate la spital

Smurd B C-voda a preluat 1 pacient în vârstă de 15ani

CT81EMU a preluat 2 copii și 1 adult

23SOC a preluat 1 pacient

SMURD B Palas a preluat 2 persoane

SMURD Midia a preluat 1 persoană

SMURD Medgidia a preluat 1 persoană

SAJ a preluat 3 persoane

CT73EMU a preluat 1 persoană

SMURD MAI 50267 a preluat o persoană

Știre în curs de actualizare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…