duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Carambol rutier pe DN22. O fetiță de opt ani a fost rănită

Carambol rutier pe DN22. O fetiță de opt ani a fost rănită

de Redacția Dotto

O fetiță de opt ani și o tânără de 21 de ani au fost rănite în această dimineață într-un grav accident de mașină, care a avut loc pe DN 22 în zona localității Mihai Viteazu.

În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și un autocamion. Impactul a avut loc în condiții meteorologice dificile, cu ceață densă și carosabil acoperit de polei.

La locul accidentului au intervenit prompt mai multe echipe de salvatori, printre care se numără Stația Midia cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și un echipaj SAJ. Ambele victime au fost asistate de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Accidentul a dat peste cap și traficul rutier. Circulația în zonă se derulează pe un singur fir, alternativ, sub îndrumarea Poliției.

Șoferii sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită atunci când circulă în condiții de ceață și polei și să adapteze viteza la condițiile de drum pentru a evita accidentele.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult