vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Carnagiu la Topraisar. Trei morți și un rănit grav

Carnagiu la Topraisar. Trei morți și un rănit grav

de Ileana Gheorghiu
ACCIDENT TOPRAISAR

Accident teribil astăzi pe șoseaua care leagă Topraisar de Mereni.

În urma unui accident rutier, trei persoane au murit, iar o a patra a fost transportată în stare gravă la spital. La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de descarcerare, ambulanțe, dar și elicopterul SMURD.

Desfășurare impresionantă de forțe astăzi între Mereni și Toipraisar, unde a avut loc un grav accident rutier între două autoturisme. La locul accidentului au intervenit imediat mai multe echipaje de descarcerare, ambulanțe, dar și elicopterul SMURD. Din cauza impactului extrem de violent, trei persoane au rămas camptive între fiarele contorsionate ale celor două mașini.

Salvatorii au făcut tot posibilul să îi mențină în viața pe cei trei pasagerii încarcerați, pe care i-au găsit în stare critică. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes. Toți trei și-au pierdut viața. O a patra persoană salvată din accident a fost transportată în stare critică la spital.

Din cauza accidentului, circulația în zonă a fost oprită zeci de minute.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult