Cartierul KM 4–5 din Constanța

Tone de gunoaie în cartierul Kilometrul 4 – 5. În această dimineață, pubelele încărcate cu deșeuri de toate felurile dădeau pe afară, iar mirosul înțepător, degajat de mizerie era greu de suportat. Oamenii spun că s-a ajuns în această situație, pentru că, timp de trei zile, nimeni nu a ridicat gunoiul de pe platforma amenajată.

De cealaltă parte, angajații firmei de salubritate de apără și susțin că de vină ar fi oamenii care aruncă la întâmplare inclusiv obiecte mari, care nu ar avea ce căuta la pubelele de cartier. În tot acest timp, Primăria Constanța tace, reprezentanții instituției refuzând să comenteze imaginile filmate astăzi de echipa noastră.

Munți de mizerie și un miros care îți mută nasul din loc. De asta eu parte locuitorii din cartierul Kilometrul 4 – 5 din Constanța. Platforma de gunoi amenajată la intersecția străzilor Liliacului și Nicolae Grindeanu, chiar lângă piața agroalimentară dădea astăzi pe afară. Deșeuri de toate felurile de la resturi alimentare și PET-uri, la cartoane și lemne stau aruncate unele peste altele la voia întâmplării.

Mirosul pe care îl degajă maldărul de mizerie este greu de suportat, iar oamenii se plâng că situația durează deja de prea multe zile.

În tot acest război al nemulțumirilor, în care locuitorii din cartier dau vine pe firma de salubritate, iar angajații acesteia din urmă pe locatari și administrația locală, Primăria Constanța tace, refuzând să comenteze imaginile cu mizeria din cartier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Incident la Centrala Nucleară Cernavodă

Unitatea doi de la Cernavodă s-a deconectat de la sistemul energetic. Deconectarea automat…