Medeea

Imagini dezolante în cartierul Medeea din Constanța. gunoaie domnesc pe spațiile verzi in cartierul Medeea. Canapele, sticle și tot felul de gunoaie sunt aruncate la nici doi pași de calea ferată. Localnicii, se plâng, pe faptul că autoritățile nu intreprind nici o măsură în privința gunoaielor menajere din cartierul unde locuiesc aceștea.

Canapele stricate, sticle, veselă spartă, haine murdare, resturi de mâncare, PET-uri, ambalaje și multe alte deșeuri. Iar peste toate acestea rozătoare și un miros greu de suportat. Aceasta este imaginea dezolantă care ți se arată în fața ochilor în cartierul Medeea din Constanța. Localnicii sunt revoltați și spun că de vină pentru focarul de infecție care le otrăvește aerul ar fi vecinii din alte cartiere care aruncă tot ce le pică în mână lângă calea ferată, dar și lipsa ghenelor de gunoi.

De celalată parte, administrația locală ridică din umeri și spune că face tot ce poate pentru a păstra curățenia în oraș.

Activiștii de mediu spun că în campaniile pe care le-au desfășurat în ultima vreme au strâns tone de deșeuri din oraș și cer autorităților acțiuni mai ferme și supravegherea video a zonelor în care se aruncă frecvent mormane de gunoi.

Conform legii, orice terenurile publice din Constanța ar trebui monitorizate de Direcția de Gospodărie a Municipiului Constanța.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…