Home News Casa de Cultură va relua organizarea de spectacole în martie
News - Recomandările redacției - joi 11 februarie 2021

Casa de Cultură va relua organizarea de spectacole în martie

Casa de Cultură va relua organizarea de spectacole în martie

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța este instituția care nu oferă încă spectacole publicului. Deși constănțenii sunt dornici să iasă din case și să se destindă cu o piesă de teatru sau un concert, acest lucru nu este posibil, deoarece cheltuielile nu pot fi suportate de pe urma vânzării a doar 30% din bilete.

Sala foarte mare de spectacole din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor, poate găzdui doar 30% din capacitatea ei, conform normelor în vigoare.

Cum încălzirea sălii costă foarte mult, iar locul nu poate fi folosit la capacitatea maximă, organizarea spectacolelor nu este rentabilă.

Primul spectacol din 2021 „Cum să pierzi totul într-o zi” va avea loc în data de 10 martie, dar pe 8 martie, cu ocazia Zilei Femeii, va fi pusă în scenă și piesa Soț de vânzare.

Constănțenii apreciază piesele de teatru, dar recunosc că a trecut ceva timp de când nu au mai fost într-o sală de spectacole.

Pe data de 14 aprilie, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, premiera pe ţară, a piesei „Totul se transformă”. Este vorba de un spectacol oglindă a zilelor noastre, de Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribuţie fac parte: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și Mircea Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…