Casă de vacanţă a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, incendiată cu benzină

Casă de vacanţă din Delta Dunării a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, fost incendiată cu benzină de un fost angajat. Piromanul a fost prins și are acum dosar penal.      

Casa fostului ministru se află în în localitatea Crișan. În incendiu au ars 7 camere și tot acoperișul din stuf.  

ISU Delta a trimis la Crișan  7 pompieri cu două ambarcațiuni. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifestă cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Întrucât casă era acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând intervenția pompierilor. După 4 ore, focul a fost lichidat. În urmă incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

„Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită că fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentr a genera incendiul” a anunțat ISU Tulcea, prin vocea purtătorului sau de cuvânt, Cristina Profir.

Un tânăr, fost angajat la casă de vacanţă a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Din spusele localnicilor autorul a recunoscut că a dat foc şi a precizat că vrea să ajungă la pușcărie.

„Un angajat al unor gospodării comune s-a supărat pe viață și-a zis că e mai bine să dea foc casei că să se răzbune pe angajator sau pe cine-l plătea aici. Era un om de curte” a povestit Silviu Rahău, primarul din Crișan.

Potrivit localnicilor, incendiatorul era băut, când a dat foc casei de vacanță. Are plătite salariile și toată remunerația este la zi. A avut o deraglare psihică pe fond de alcool. Acum are dosar penal pentru distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…