joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Casă în flăcări, la Ceamurlia de Jos

Casă în flăcări, la Ceamurlia de Jos

de Ileana Gheorghiu

S-au luptat două ore cu flăcările pentru a salva o casă. Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu produs la o casă, în Ceamurlia de Jos din județul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat cinci subofițeri cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. La sosirea pompierilor militari, flăcările cuprinseseră podul casei și amenințau să se extindă. După aproximativ două ore forțele de intervenție au reușit să lichideze incendiul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cel mai probabil, focul a izbucnit de la un scurtcircuit electric.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult