Home Actualitate Casă nouă pentru caii salvați din Techirghiol
Actualitate - Breaking news - Interne - marți 11 mai 2021

Casă nouă pentru caii salvați din Techirghiol

Casă nouă pentru caii salvați din Techirghiol

Se amenajează un amplasament pentru caii salvați din zona Techirghiol. Treisprezece cai, care au fost recuperați din zona lacului Zarguzon – în apropiere de orașul Techirghiol – au ajuns în padocurile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Între timp, numărul animalelor a și crescut, fiindcă s-a mai născut un mânz.

Este forfotă mare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Angajații complexului lucrează de zor la un amplasament special pentru caii care au fost salvați din zona Techirghiol.

40 de cai abandonați, ținuți legați, cu semne că au fost bătuți, au fost lăsați să moară de foame și de frig pe marginea lacului Zarguzon, la începutul acestui an. Imaginile de atunci sunt greu de privit: animalele erau slabe, piele și os, flămânde, bătute și triste. Impresionați de soarta cailor, mai mulți tineri au postat imaginile pe o rețea de socializare, iar o organizație non guvernamentală a sărit în ajutorul lor. La sfârșitul lunii ianuarie, caii au fost transportați la o fermă din Peștera, unde au fost îngrijiți, iar ulterior, 13 dintre ei au ajuns la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, care le amenajează acum un adăpost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…