duminică, 21 iulie, 2024
Home Utilitare Casieriile RAJA, închise pe 24 iunie

Casieriile RAJA, închise pe 24 iunie

de Redacția Dotto

Atenție dacă aveți de achitat facturi la RAJA. Luni, pe 24 iunie, casieriile companiei de apă vor fi închise. La fel, compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul. Pentru plata facturilor, abonații pot folosi soluțiile alternative, precum contul de client RAJA, transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point, Payzone sau Westaco. Pentru urgențe și sesizări privind furnizarea apei, clienții societății pot apela non stop numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, anunță compania. Mai multe informații despre acest subiect, pe site-ul nostru dottotv.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult