joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Câștigătorii Maratonului Nisipului 2024

Câștigătorii Maratonului Nisipului 2024

de Redacția Dotto

Evenimentul Maratonul Nisipului 2024 desfășurat pe o plajă din Constanța, în zilele de 25 și 26 mai, s-a încheiat cu festivitatea de premiere în care au fost nominalizați câștigătorii fiecărei curse. La ediția din acest an au participat în total, la feminin și masculin, 1400 de alergători (copii, tineri, adulți și vârstnici). Câștigătorii cursei populare CROS de 5 km sunt, Paul Mihai Galoiu care a reusit sa câștige această cursă în 19 de minute si 46 de secunde. Pe locul 2 s-a clasat Cristian Bornaz, care a trecut linia de „Sosire” cu 67 de secunde mai tîrziu, iar locul 3 i-a revenit lui Claudiu Marcu, cu timpul de 21 de minute si 16 de secunde. La feminin, Elena Moaga a fost prima care a încheiat cursa, cu 23 de minute si 59 secunde. Câștigătorii cursei CROS de 10 Km, sunt Igor Timbalari, Alin Despa si Constantin Chiriță. La feminin, Alexandra Streja a încheiat pe primul loc. Câștigătorii cursei SEMIMARATON de 21 km, sunt Cornel Vasiliu, urmat de Nicolai Omelianov și de Ionut Cristea iar la feminin, prima clasată a fost Nicoleta Ciortan. Andrei Badiu este marele câștigător al Maratonului Nisipului 2024, care a alergat pe o distanță de 42 de KM în 3 ore, 40 minute si 40 secunde. Artiom Resetnicov a ocupat locul al doilea, iar locul 3 pe podium i-a revenit lui Răducu Turtoi. La feminin, Mariana Nenu este „regina” competiției din 2024, cu un rezultat de 4 ore si 15 secunde.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult