Cât costă distracția pe litoral

Distracție după buget pe litoralul românesc. De la nord la sud, sunt oferte pentru toate buzunarele. Prețurile cele mai mari la mâncare și cazare sunt la Mamaia, iar următoarele pe listă sunt Vama Veche, Neptun și Olimp. Prețurile diferă și la distracție și agreement pe apă.

Chiar dacă este cea mai scumpă stațiune de pe litoral, Mamaia rămâne și anul acesta în topul preferințelor turiștilor care vin în vacanță la mare.

Un pat de plajă în zona cluburilor din Mamaia costă până la 150 de lei. Prețurile scad pe măsură ce te îndrepți spre sudul stațiunii, unde un șezlong se închiriază cu 25 de lei. Tarifele se vor modifica însă la mijlocul lunii iulie, când sunt anunțate scumpiri.

Dacă vrei să mănânci la autoservire în Mamaia, trebuie să plătești în jur de 30 de lei pentru două feluri de mâncare și mai bine de 50 de lei dacă vrei și o băutură și un desert. Același meniu te va costa aproape dublu in nordul stațiunii. Dacă la întrare în Mamaia o bere draft costă 8 lei, pe același sortiment vei plăti în nord 15 lei. Prețuri la jumătate găsesc turiștii în Eforie. Aici prețul unui pahar cu bere costă doar 5 lei, iar tarifele la cazare sunt și cu 20 la sută mai mici. Spre exemplu o camera dublă la un hotel de trei stele se poate închiria cu 200 de lei pe noapte, tarif care include și mic dejun. O cameră similar costă la Mamaia cel puțin 300 de lei.

Prețurile la cazare, masa și distracție vor crește începând cu luna iulie și vor scădea din nou la final de august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…