Cât costă o ședință foto de Crăciun

În studiourile foto de la Constanța a venit deja… Crăciunul.

Reni care trag sania Moșului, fulgi mari de zăpadă, cadouri, globuri și cel mai darnic bunic îi așteaptă pe toți cei care își programează ședințe foto profesionale.

În ultimii ani a devenit o modă ca familiile de români să-și programeze ședințe foto în special înaintea Sărbătorilor de Crăciun.

Moda fotografiilor făcute acasă cu toată familia în jurul bradului a trecut de mult. Astăzi, din ce în ce mai mulți tineri aleg să apeleze la fotografi profesioniști, care le promit poze de revistă și albume cochete, care îi vor încânta şi atunci când le vor arăta nepoţilor. Studiourile foto de la malul mării sunt deja pline, multe programări fiind făcute încă de acum un an.

Cel mai important este decorul, spun fotografii care aranjează cu migală în studio obiecte specifice Crăciunului. Așa se face că din nicio poveste surprinsă de aparatul foto nu lipsesc zăpada, renii, globurile și cadourile. Amenajarea unui studio înseamnă o investiție de câteva mii de lei însă rezultatul este impresionant, cald și primitor.

Unii fotografi le oferă clienților și ținutele în care să pozeze. Special pentru fetițe au fost pregătite în acest studio rochiițe de epoca sau de petrecere, împodobite cu paiete sau cristale de tot felul, pe care cele mici le adoră.

La finalul ședinței foto clienții vor plimi un album, care poate fi predat online, pe disc, pe memory-stick sau pe hârtie. Acesta va conține până la 30 de fotografii prelucrate, alese de fotograf împreună cu clienții.

O ședință foto durează două ore și costă între 5oo și 1.ooo de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …