vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Cât costă să petreci Paștele pe litoral

Cât costă să petreci Paștele pe litoral

de Redacția Dotto

Hotelurile de pe litoral se întrec în oferte pentru vacanța de Paște. Turiștii care vor să se relaxeze câteva zile la malul mării vor avea parte de pachete complete, dar și de vreme bună.

Peste 20 de hoteluri deschid sezonul estival la începutul lunii aprilie, și promit prețuri avantajoase și surprise pentru turiști. Unii dintre turiști au reușit să își reserve sejurul de Paște cu 39 de lei de persoană pe noapte.

Cele mai căutate hoteluri sunt cele cu vedere la mare. Aici prețurile pornesc de la 160 de lei pentru o cameră, într-un hotel de trei stele, dar ajung până la 800 de lei pe noapte pentru un apartament, la un hotel de patru stele.

Pe lângă cazare, hotelierii le promit turiștilor care vor veni de Paște la mare mese tradiționale, ouă încondeiate, piese de teatru și spectacole.

Mulți dintre constănțeni aleg anul acesta să petreacă sărbătorile de Paște acasă, alături de familie.

Minivacanța de Paște presupune anul acesta pentru angajații români patru zile libere legate, în perioada 14-17 aprilie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult