Cât costă un coș cu produse de post

Cel mai aspru post al anului a început pe 7 martie. Credincioșii își îndreaptă atenția în această perioadă către preparatele de post, indiferent că sunt pregătite de specialiști, în restaurant sau in bucătăriile personale. Dacă mizați pe astfel de produse din raioanele supermarket-urilor, puteți cheltui mai mult în post decât în perioada obișnuită a anului.

Postul paștelui este un motiv intemeiat pentru unii credincioși să își detoxifieze și trupul, dar și sufletul. Deși este un moment potrivit pentru a detoxifia organismul, dacă nu suntem atenți la etichete, produsele de post pot ascunde multe calorii și E-uri.

În cel mai lung post din calendarul ortodox, credincioșii au dezlegare la pește doar de 2 ori.

Părerile sunt împărțite în rândul cetățeniilor, iar respectarea postului rămâne la libera alegere. Spre deosebire de cei mai în vârstă, care aleg să respecte cu strictețe sfaturile bisericești, tinerii sunt de părere că pentru purificarea sufletului nu e nevoie să renunțăm la produsele interzise în post.

După ce am verificat prețurile fructelor, legumelor și a celui mai des înlocuitor al cărnii, soia, cea mai ieftină soluție pare a fi postul negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…